Ce faci dacă crezi că partenerul tău se preface?

Ce faci dacă crezi că partenerul tău se preface?

Cu toate acestea, dacă pornografia este singura formă de educație sexuală, mulți oameni cu penis sunt făcuți să creadă că partenerul lor poate avea orgasm doar prin penetrare, iar mulți oameni cu vagin sunt făcuți să creadă că ceva nu este în regulă cu ei dacă nu pot. Acest lucru creează presiunea societății pentru orgasm din penetrare și este motivul pentru care unii oameni falsifică orgasmul.

Aș ști dacă partenerul meu pretinde un orgasm?

Pentru a spune simplu, nu. Fiecare persoană experimentează orgasmele în mod diferit și nu există nicio modalitate specială de a spune dacă partenerul tău se preface. Dar încercarea de a descifra dacă orgasmul partenerului tău este sau nu real nu este cea mai bună cauză de acțiune. În schimb, concentrează-te pe crearea unui mediu în care partenerul tău se simte în siguranță, respectat și liber să-și comunice nevoile și dorințele atât în ​​dormitor, cât și în afara acestuia.

Când faci sex, comunică cu partenerul tău despre ce se simte bine pentru el și ce nu. Dacă partenerul tău nu are orgasm, e în regulă. Există o mulțime de distracție în timpul sexului, care nu necesită un orgasm la sfârșit.

Poate partenerul tău să spună dacă te prefaci la orgasm?

Deși nu există un predictor specific care să spună dacă pretindeți un orgasm, partenerul dvs. ar putea bănui că sunteți. Dacă acest lucru vă deranjează și vă simțiți în siguranță să faceți acest lucru, luați în considerare o conversație cu partenerul dvs. pentru a discuta motivele pentru care ați prefăcut acest lucru.

În primul rând, liniștiți-i anunțându-i că vă place să faceți sex cu ei și că ați dori să continuați să faceți sex cu ei în viitor. Apoi spuneți-le de ce ați prefăcut, împreună cu sugestii cu privire la anumite acte sau poziții care ar putea crește probabilitatea de a avea orgasm.

Poate ai nevoie de un vibrator pe clitoris pentru a ajunge la orgasm, sau poate ai nevoie de sex oral. Dacă nu ești sigur de ceea ce ai nevoie sau nu ai mai avut niciodată orgasm, fă-ți timp pentru a-ți explora corpul pe cont propriu și împreună cu partenerul tău pentru a găsi ceea ce ți se pare plăcut.

Ce faci dacă crezi că partenerul tău se preface?

Dacă bănuiești că partenerul tău se preface, cel mai bine este să ai o conversație cu el. Dar, mai degrabă decât să-i acuzi că se preface, cel mai bine este să încadrezi discuția în jurul plăcerii, întrebându-i ce poți face pentru ca sexul să fie mai plăcut și mai plăcut pentru ei.

Modalități de a pune capăt sexului fără orgasm

În timp ce orgasmele pot fi uimitoare, nu este practic ca toată activitatea sexuală să se termine în acest fel. Uneori suntem prea obosiți, prea cald sau nu avem timp. Alteori, s-ar putea să nu putem avea orgasm sau pur și simplu să nu avem chef.

A avea așteptări de orgasm la fiecare întâlnire sexuală este nepractic și ne face să fim fixați mai degrabă de destinație decât de călătorie, ceea ce poate duce la mai multe disfuncții sexuale. Încă ne putem bucura din plin de plăcerile sexului fără a avea nevoie de orgasm.⁠

Pur și simplu terminarea sexului este bine și complet normal și există câteva modalități minunate de a iniția un sfârșit, mai degrabă decât de a simula un orgasm. Acestea includ:

 • Spune-i partenerului tău că nu vei ajunge la orgasm, dar totuși te-ai distrat mult.
 • Spune-i partenerului tău că ești aproape gata să te oprești și verifică-i cu el pentru a vedea cum se simte.
 • Spune-i partenerului tău că te-ai distrat foarte bine, dar că ești gata să te oprești.
 • Cereți să vă îmbrățișați sau să faceți duș împreună.
 • Spune-i partenerului tău ce ți-a plăcut și sugerează să o faci din nou data viitoare când faci sex.

Ziua Îndrăgostiților este pentru a sărbători oamenii pe care îi iubești, inclusiv partenerul și prietenii tăi. Prin urmare, ce modalitate mai bună de a sărbători acea iubire decât dându-le o jucărie sexuală?

Recomandări cheie:

 • Ziua Îndrăgostiților este ziua perfectă pentru a face cadou partenerului sau prietenului tău cel mai bun cadoul plăcerii de sine cumpărându-le o nouă jucărie sexuală.
 • Dacă doriți să cumpărați o jucărie pentru cea mai bună persoană, luați în considerare cumpărarea unui vibrator care poate fi controlat printr-o aplicație. În acest fel, ei pot crea setări unice ajustând intensitatea vibrațiilor și modelele la ceva care se potrivește nevoilor lor.
 • Dacă doriți să cumpărați o jucărie pentru iubitul dvs., luați în considerare achiziționarea unui vibrator asociat, astfel încât să vă puteți bucura amândoi de puțină plăcere în noaptea de Valentine’s Day.

Cu toate acestea, cumpărăturile pentru jucării pentru alții pot fi o provocare, mai ales dacă nu știi ce le place. Din fericire, pe piață există o mare varietate de jucării, ceea ce înseamnă că există ceva perfect pentru toată lumea. Cu toate acestea, dacă ești blocat, le poți cumpăra oricând o sticlă de lubrifiant!

Idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru un prieten

Cumpărarea unui cadou de Ziua Îndrăgostiților pentru iubita ta este o modalitate super drăguță de a-i spune că îți pasă de plăcerea lor sexuală. Cu toate acestea, dacă nu cunoașteți toate detaliile despre placerile și antipatiile prietenului dvs. în dormitor, ar putea fi greu să cumpărați ceva care să le doboare șosetele.

Cum să alegi un cadou sexual pentru ea

Dacă nu ai idee de unde să începi, aș sugera să le cumperi o jucărie care să stimuleze clitorisul, deoarece majoritatea persoanelor cu vagin au nevoie de stimulare suplimentară a clitorisului pentru a scăpa . Unele companii, cum ar fi WeVibe și Lovense, produc vibratoare care se conectează și controlează prin aplicații mobile. Acest lucru permite persoanei să-și creeze propriile modele vibraționale sau să selecteze intensitatea vibrațiilor. Acest lucru este un cadou grozav pentru un prieten, deoarece poate modifica setările la ceva potrivit pentru ei.

Un cadou pentru prietenul care are de toate

Dacă te chinui să găsești un cadou pentru prietenul tău, o sticlă elegantă de lubrifiant este un cadou pe care toată lumea îl apreciază. Numeroase sticle de pe piață arată suficient de drăguțe și de elegant pentru a fi puse pe o noptieră fără a sparge weicode-official.top bank – multe vin la aproximativ 25 USD. Dacă cumpărați lubrifiant pentru a fi folosit cu o jucărie din silicon, asigurați-vă că cumpărați lubrifiant pe bază de apă, deoarece lubrifiantul pe bază de silicon va deteriora siliconul de pe jucărie.

Idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru un iubit

Dacă faci cumpărături pentru partenerul sau iubitul tău, lucrurile ar trebui să fie puțin mai ușoare, deoarece ar trebui să ai o idee mai bună despre ce se interesează. Dacă nu sunteți prea sigur, luați în considerare o conversație cu ei despre explorarea lucrurilor noi în dormitor pentru a evalua ce le-ar putea plăcea.

Cum să alegi un cadou sexual pentru el

Dacă preferați să păstrați o surpriză, iar partenerul dvs. are un penis, aveți multe opțiuni grozave. Sunt disponibile câteva jucării uimitoare pentru cupluri care vor face sexul dintre tine și partenerul tău mult mai special în noaptea de Ziua Îndrăgostiților. Jucăriile precum Lelo Tiani Duo pot fi introduse în vagin și purtate în timpul sexului cu penetrare, permițând fiecărui partener să simtă plăcere de la vibrațiile jucăriei. Dacă preferați o jucărie care poate fi folosită împreună, dar nu sunteți interesat de un inserabil, gândiți-vă să cumpărați partenerului dvs. un inel vibrator care stimulează clitorisul în timpul sexului. Un inel vibrator poate fi folosit și în timpul jocului solo, astfel încât să beneficiați de tot ce este mai bun din ambele lumi.

Dacă doriți să cumpărați partenerului dvs. un cadou ieftin, care poate fi folosit doar pentru jocul solo, vă sugerez să cumpărați un ou Tenga. Aceste jucării sunt concepute ca un manșon care se potrivește peste penis și vin într-o mare varietate de modele cu nervuri, făcând jocul solo mult mai distractiv.

Este un masaj pentru prostată o idee bună?

Masierele de prostată sunt o jucărie grozavă pentru persoanele care iubesc jocul anal și prostatei. Dacă partenerului tău îi place când îi faci plăcere prostatei în timpul sexului, atunci cumpărarea unui aparat de masaj vibrant pentru prostată ar putea fi cadoul perfect de Valentine. Dacă partenerul tău nu ți-a comunicat că îi place jocul anal sau al prostatei, atunci să-i cumperi un aparat de masaj pentru prostată probabil nu este cea mai bună idee. Dacă credeți că este ceva ce le-ar plăcea, discutați cu ei înainte de a cumpăra pentru a evalua ce simt despre jucărie.

Jucării și sex în parteneriat: de unde să începem

Dacă doriți să începeți să folosiți jucării sexuale cu partenerul dvs., discutați despre acest lucru, în loc să-i surprindeți cu jucăria. Crearea unui spațiu în care tu și partenerul tău poți vorbi deschis despre sex și plăcere va ajuta fiecare partener să se simtă confortabil introducând lucruri noi în dormitor. În timpul acestei conversații, alocă-ți timp pentru a prezenta jucăria partenerului tău. Când este timpul să prezinți jucăria partenerului dvs., începeți prin a o folosi asupra dvs., deoarece acest lucru îl va învăța pe partenerul dvs. cum vă place să fiți încântați. Odată ce se simt confortabil, puteți începe să experimentați cu alte moduri de a folosi jucăriile. Încercați să utilizați jucăria în mai multe poziții până când găsiți ceva care funcționează pentru tine și partenerul tău. De asemenea, poți să fii creativ și să folosești jucăria în timp ce aceștia fac sex oral cu tine sau în timp ce tu le faci sex oral. Ziua Îndrăgostiților este momentul perfect pentru a încălzi lucrurile în activitatea din dormitor. Deși anumite jucării sexuale s-ar putea să nu fie pentru toată lumea, industria are ceva chiar și pentru cea mai timidă prude. Cu toate acestea, jucăria potrivită poate fi sigură pentru a condimenta jocul sexual în dormitor. Dacă găsești ceva cu care tu și partenerul tău te simți confortabil să experimentezi, orice zi poate fi la fel de fierbinte și picant ca noaptea de Ziua Îndrăgostiților.

Persoanele care trăiesc cu dizabilități sunt adesea considerate asexuale, ceea ce poate avea efecte dezastruoase asupra bunăstării lor. Oamenii sunt sexuali în mod inerent și, ca atare, merită să aibă experiențe sexuale sigure și plăcute și să fie liberi să-și exploreze sexualitatea și genul.

Recomandări cheie:

 • Mulți oameni din societate consideră persoanele care trăiesc cu dizabilități ca fiind asexuate, lăsându-le cu acces redus la asistență și educație sexuală și reproductivă.
 • Persoanele care trăiesc cu dizabilități sunt ființe sexuale și au dreptul la experiențe sexuale sigure și plăcute și să-și exploreze identitățile sexuale și de gen.
 • Mobilitatea, oboseala și durerea pot afecta sexul unei persoane care trăiește cu dizabilități. Cu toate acestea, există mai multe jucării și poziții care pot fi folosite pentru a ajuta la atenuarea unora dintre aceste probleme.

Deși mobilitatea limitată, durerea și oboseala pot afecta viața sexuală a unei persoane, anumite jucării și poziții pot ajuta la plăcere.

Cum afectează dizabilitatea sexul?

A avea un handicap poate afecta sexul în mai multe moduri, în special pentru persoanele cu mobilitate limitată, durere cronică și oboseală. Totuși, acest lucru nu înseamnă că cei care trăiesc cu dizabilități nu se pot bucura de o viață sexuală sănătoasă și plăcută, deoarece a avea o dizabilitate fizică sau cognitivă nu limitează sexualitatea unei persoane.

Contents